Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. április 1., hétfő

Önbecsapó gondolatok (Az elhatározás fenntartása 22/30)

Légy éber!
"Tanuld meg lefülelni önbecsapó gondolataidat a fogyással kapcsolatosan
Légy résen, ha csábító hangokat hallasz, melyek ilyesmiket mondanak: „Nem nagy gond, ha erre a hétre eltérek egy kicsit a diétámtól”. Vagy: „Most már úgyis mindegy, ma már elrontottam a „diétát”
Amint észreveszel egy ilyen gondolatot magadban, képzelj el egy kis szörny-szerű lényt, és tégy úgy, mintha ő akarna rávenni arra, hogy megszegd a fogadalmad. Adj nevet és személyiséget ennek a lénynek, más szavakkal adj neki meghatározható személyiséget önmagadon belül. Amikor meghallod a szörny szabotáló hangját, mond neki (hangosan vagy magadban): 
Állj! Azonnal hagyd abba ezt a beszédet!” képzeld el, hogy a szörnyecske félelmében elszalad. Vele együtt el kell tűnnie belőled az önbecsapó gondolatoknak is."
Doreen Virtue
*
Más megközelítésben:
Ha "vétettél" az önmagad elé állított követelmények ellen, szeretettel mondd magadnak "állj" és onnantól újra kövesd a tervedet.Következő nap kompenzálandó, a "kihágást" egy kicsit szigoríthatsz pl. alkalmazhatsz léböjtkúrát.
Biztathatod is magad: "Magamért teszem, szeretettel!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése