Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. április 17., szerda

Az intuíció követése lavina effektusban szenvedők számára (DV)

 Mivel a folyamatos motiváció fenntartása rendkívül fontos a lavina effektusban szenvedők, kétszeresen is lényeges, hogy rendszeres kapcsolatban legyenek intuíciójukkal. Ha te is ebben a szindrómában szenvedsz, és bármikor ilyen gondolataid támadnak: 
„Mi értelme van? Éhes vagyok, és enni akarok!” vagy: 
„A testedzés egyszerűen nem nekem való” – hagyd abba, amit éppen csinálsz, és figyelj egy kicsit befelé. Kérlek, ne várj addig, amíg motivációd már annyira leromlik, hogy nem is törődsz már az egészségeddel, súlyoddal, fittségeddel. Azonnal kérj segítséget, amint a motivációd egy kicsit meginog – ezt akkor is megteheted, mikor úgy érzed, hogy nincs hited és belső erőd.
   A lavina effektusban szenvedők gyakran azért utasítják el a befelé fordulást, mert attól tartanak, hogy borzasztó dolgok fognak kiderülni róluk. Tapasztalataim szerint emberi kapcsolataik gyakran konfliktusokat, és az egyik fő oka annak, hogy elvesztik bizalmukat a fittség fenntartásának esélyében, a kapcsolataikban megélt negatív tapasztalataikból ered.
   Ne feledd, hogy bármilyen fájdalmat élsz is meg az életedben szereplő emberekkel kapcsolatosan, az csak az egódban létezik. Meg tudod gyógyítani ezt a fájdalmat! Kapcsolataid lehetnek nagyon is harmonikusak és szeretetteljesek – még azokkal az emberekkel is, akiket lehetetlen alakoknak, vagy nagyon kimért embereknek tartasz.
   Ajánlj fel Istennek minden ítélkezést, haragot, ellenszenvet, amit bárkivel (különösen magaddal) szemben érzel. Érezd a megkönnyebbülést, ahogy elkötelezed magad az önmagaddal való törődésre, ahogy felidézed mindazt a valós okot, amiért megérdemled a szeretetet és a tiszteletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése