Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. április 21., vasárnap

Véletlen-napló (DV)


Jó módszer az intuitív hang erősítésére, ha egy „véletlen-naplót” vezetsz. Egy saját kis füzetben, amit nem mutatsz meg senkinek, írd fel az első lap tetejére: 
Ma az a szándékom, hogy észrevegyek minden véletlent, ami életemben megjelenik”. 

Azután kapaszkodj, mert rengeteg váratlan és kellemes élmény követi majd kinyilvánított szándékodat. Minél inkább észreveszed és leírod ezeket a véletleneket, annál gyakrabban fognak életedben megismétlődni. 

Hamarosan a lavina effektus a véletlenekben fog megmutatkozni, nem a túlevésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése