Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. március 31., vasárnap

Mit választasz? (Az elhatározás fenntartása 21/30)

Dürer is idealizálva festette meg önarcképét
 
Képzeld el magad egy olyan ruhában, amit mindig szerettél volna viselni – miniszoknya, bikini, testhez álló ruha, sort vagy szoros farmernadrág. 
Tedd a belső képet olyan élővé, amennyire csak tudod. Amikor legközelebb enni akarsz, cseréld fel az ételek körül forgó gondolataidat önmagad belső képével abban a bizonyos öltözékben. 
Képzeld el a többi ember felől érkező elismerő pillantásokat, milyen jól fogod érezni magad, milyen kényelmes lesz a tested. Érezd, milyen biztonságban vagy. 
Majd kérdezd meg magadtól, mit szeretnél jobban: az ételt vagy a szép testet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése