Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. március 5., kedd

Mindent megkóstolok (Neale)

 
...most olyan ételeket eszem, amiket alig néhány éve még eltoltam volna magam elől. Értitek, ugye, miről beszélek? Most mindent megkóstolok. Nyitott vagyok rá. Anyám annak idején arra biztatott:
"Próbáld ki, legalább kóstold meg!". Sokáig nem értettem meg ezt a bölcsességet. Mert nem csak az étel tekintetében bölcs ez a tanács,hanem így van az életben mindennel. Az ég szerelmére, próbáljátok ki!
Szó szerint értem: az ég szerelmére! Mert pont ott találhatjátok meg a saját egeteket. A mennyországotokat. Szóval, ne merevedjetek meg túlságosan. És ne maradjatok az elvárásaitok rabjai, hanem legyetek nyitottak! És adjatok némi teret Istennek, hogy létrehozhassa számotokra a teljességet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése