Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. március 15., péntek

Szereted a horrort? (Az elhatározás fenntartása 12/30)

A molylepke lárvája (C.fuscidentalis) Thaiföldön is népszerű, akárcsak a darazsak (Vespa sp.), az óriás mézelő méh (Apis dorsata), vagy a Vietnámban is kedvelt vízben élő indiai tutajpoloska (Lethocerus indicus)., emely az egyik legtöbbre becsült, s ma már ritkának számító rovar az éttermekben.
"Sok kliensem számára bevált, hogy amikor édességeket kívánnak groteszk belső képeket, idéznek fel magukban. Egyik kliensem azt képzelte, hogy a sütiket, amelyikre vágyott undorító szörnyek készítették, kezeiken váladékozó sebekkel. Más valaki mászó bogarakat képzelt el a chips-en, amit megkívánt. Ez egy drasztikus módszer, de nagyon hatékony, ha nincs elég akaraterőd." 
Doreen Virtue
Természetesen dönthetek úgyis, hogy VAN ELÉG AKARATERŐM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése