Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. október 3., szerda

Cserháti Zsuzsa "A HANG"

Cserháti Zsuzsa: Boldogság gyere haza...
"Játszom és titok, hogy félek, látszom és nem vagyok látható"
Részlet Cserháti Zsuzsa egyik dalából
"Milyen ember volt Cserháti Zsuzsa? páncélban járt, mert túl sebezhető volt. Ez a páncél gyakran durva, de egészen kifinomult humorból és rengeteg tüskéből alakult ki az évek folyamán."
(Horváth Attila a "nagy visszatérés" szövegírója)
"Mivel pszichéje nem volt mindig rendben, hatalmas napi sikereit is elfedte egy-egy kisebb buktató... (Payer András)
"Félt, hogy a környezetében bárkiről kiderülhet, hogy valójában az ellensége." (Mózes Mária)

"A depresszió az elhízásban is nagy szerepet játszott. Hiszen egy depressziós embernek sötét, negatív gondolatai vannak, s amikor eszik, van legalább egy bizonyos testi öröme, addig jól érzi magát.És ha egy következő sötét pillanatban ismét jól szeretné érezni magát, kimegy a konyhába , és megint eszik valamit." (Prof.Dr.Pados Gyula)

"Büszkeségből nyomban visszautasította Erdős felkérését. Le is teremtettem ezért. Mondtam neki, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. Akkor lendített volna nagyot a saját karrierjén, ha elfogadja a felkérést.Erdős Péter ugyanis volt olyan jó üzletember, hogy már az első felvételnél rájött volna, nem szabad Csepregi Éva mögé tenni Zsuzsát, mert kapásból leénekli őt, és erre az emberek is felfigyeltek volna. Tehát úgy gondolom, ott a stúdióban Erdős azt mondta volna ez nem jó ötlet, de utána minden bizonnyal kapott volna egxy lemezlehetőséget." (Bradányi Iván)

"Egy bizos, a magyarországi énekesnők közül abszolút ő volt A HANG!" (Somló Tamás)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése