Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. október 13., szombat

Az az utolsó néhány kiló (DV)
   A legtöbben tudjuk, milyen nehéz leadni azt az utolsó néhány kilót, mielőtt elérjük a kényelmes és fitt testet. Eddig a pontig lehet, hogy viszonylag könnyen távoztak rólad a kilók, most pedig kínzóan megtorpantál, ahogy egyre közelebb és közelebb kerültél a végső célhoz. Ezen a ponton frusztrált és megsemmisült lehetsz. Vannak, akik úgy döntenek, hogy ennél a súlynál maradnak, és nem fogynak tovább. Ez természetesen rendben is van, hogyha elégedett vagy ezzel a testsúllyal és testzsír %-al, amit idáig elértél. Ha elégedett vagy azzal a súllyal, amit tested természetes módon elért, akkor csak ez számít.
   Ha azonban tényleg szeretnéd lefaragni magadról még azt a néhány kilót, akkor a következő néhány javaslat segítségével átlendítheted magad a holtponton a végcél felé:

-          Erősítsd az edzés programodat.
-          Fogyassz még több vizet.
-          Teljesen hagyd el a vörös húsokat, amíg el nem érted testsúlyoddal a célértéket.
-          Semmiképpen ne add fel!

   Ha követed a vázolt lépéseket a Yo-Yo diéta szindróma gyógyítására, akkor fogyni fogsz. Lehet, hogy hozzászoktál már a divatos fogyókúrához, melyek gyorsan olvasztják le a kilókat, úgyhogy fontos tudatosítanod, hogy ez a program különbözik a többitől, és a fogyás egy kicsit lassabban fog bekövetkezni. A gyors fogyókúrák egyszerűen nem hoznak tartós eredményt, és nem alakítanak ki olyan változást az étrendedben, mint a kiegyensúlyozott, reális és mértéktartóbb változások.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése