Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. október 19., péntek

Amfetaminok/Feniletilamin


Annyi szó esik róla, és valójában mik is azok az Amfetaminok: Erős serkentő, izgató hatású készítmény, ún. stimuláns. Közvetlen hatása, hogy fokozza az éberséget, és csökkenti a fáradtság- és unalomérzést, átmenetileg megkönnyíti a stresszes munkavégzést, növeli az önbizalmat, versenyteljesítményt, erősítő és fogyasztószer. (A legtöbb testsúly-szabályzó szer tartalmazza! – lehetőség kerüld a sportoláshoz ajánlott szereket, vagy nagyon körültekintően olvasd el, mit tartalmaznak. Ha eleget mozogsz, és nem habzsolsz egész nap, valószínűleg ezek nélkül is lefogysz, bár lassabban! Vannak természetes alapanyagokból összeállított táplálék-kiegészítők, melyekhez bio-boltokban juthatsz hozzá. Legjobb, ha kikéred orvosod véleményét, vagy szakképzett természetgyógyászhoz fordulsz, aki segít neked beállítani a helyes adagolást és a fogyókúrád ütemét, ellenőrzi egészségi állapotodat és végigköveti fogyásodat. Különösen nagy túlsúly esetén fontos, hogy ezt a lépést meg tedd!)
   Egyre nagyobb adagokra van szükség, hogy hatását elérje és nagyon rövid ideig tart, éppen ezért nagyon gyorsan függőséghez vezet. Utóhatásaként erős levertség, depresszió, nyugtalanság, tudatzavar, erős szívdobogás, magas vérnyomás jelentkezik. Intravénásan „felvillanást”, rohamot, hirtelen jelentkező, de gyorsan múló kellemes érzést vált ki. Röviddel utána túlérzékenység és kellemetlen közérzet lép fel. Huzamos, nagy adagokban történő alkalmazása összeomláshoz, mély alváshoz, depresszióhoz vezet, drasztikus testi és szellemi leépüléssel jár. Nemegyszer skizofréniához hasonló tüneteket, paranoid téveszméket, vizuális, akusztikus hallucinációkat is okozhat, valamint pszichotikus tüneteket, vagy akár gyilkosságig fajuló agressziót, ellenséges viselkedést is kiválthat.
   Többnyire az újabban „divatos” szintetikus kábítószerek hatóanyaga, mint az Extasy, stb. (Ha olyan kis tablettákat kínálnak neked, például fájdalomcsillapítóként, melyeken kis figurák vannak, ne fogadd el! Az ilyen tabletta általában gyanús, ugyanis ilyen kis színes tablettaként „hozzák forgalomba” az Extay és hasonló tablettákat! Gyógyszertári forgalomban levő gyógyszereken legtöbbször rajta van a gyógyszergyár emblémája vagy apró betűkkel a gyógyszer neve!)
   Feniletilamin (PEA – „szerelem-hormon”): (3,4-dihidroxifeniletilamin) az agynak az érzelmek szabályozásában szerepet játszó területein  (a hipotalamuszban, a retikuláris rendszerben és a limbikus rendszerben) található ingerületátvivő vegyület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése