Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. szeptember 27., csütörtök

Ha felszedsz pár kilót…8. Víz (DV)


Vízvisszatartás miatt híztam meg? Ha nem iszol meg napi nyolc pohár vizet, akkor azért szedsz fel kilókat, mert szervezeted visszatartja a vizet. Különösen így van ez, ha sok sót fogyasztasz, vagy naponta több mint két diétás kólát iszol meg. Fontos, hogy sok vizet fogyassz, hogy ki tudd mosni a szervezetedből a felesleges sót és visszatartott vizet.
*
Ha a derekadnál hátul "nehézségérzést" tapasztalsz az is annak a jele, hogy nem ittál elegendő vizet abban az időszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése