Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. szeptember 23., vasárnap

Ha felszedsz pár kilót…6.Kényszert okozó étel (DV)


 
"Azért híztam meg, mert ettem a kényszert okozóételemből? A kényszeres evők tapasztalhatják, hogy ha esznek a kényszert kiváltó ételből, akkor minden más étel iránt is megnő az étvágyuk. Ezért lényeges, hogy megtartóztasd magad attól a bizonyos ételtől."
Doreen Virtue
*
Ha már sokszor próbálkoztunk, egy idő után "megutáltatjuk" magunkkal azokat az ételeket is, melyekről úgy hisszük, hogy meg kell tartóztatnunk magukat tőlük, és azokat sem kedveljük, melyekből "szabadon ehetünk", egyszerűen megunjuk őket.
Vajon jót tehet bárkinek is az az étel, melyet nem jóízűen fogyaszt?

Dönthetünk úgy is, hogy:
"Egészségemet és erőnlétemet támogató ételeket eszem és szeretem az ételeimet!"
Érdemes ezt tudatosítani magunkban , minden falat lenyelése előtt.
Balajthy Gréta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése