Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. július 5., csütörtök

A teljesség bennünk van (Shakti Gawain)  Sokan vagyunk, akik elvesztettük kapcsolatunkat önmagunkkal. Az az üresség, magányosság és kétségbeesés, amit azért érzünk, mert elvesztettük a belső kontaktust, abból fakad, hogy önmagunkon kívül akarjuk meglelni a beteljesülést. Más partnerkapcsolatok után nézünk annak reményében, hogy majd csak találunk valakit, aki segít abban, hogy teljesnek érezzük magunkat. Ám mindez mégsem következik be.
  Senki sem tud segíteni az önmegvalósításodban, ha nem fejleszted ki a kapcsolatot önmagaddal. Az elsődleges kontaktus belül van. A teljességet akkor tapasztalod, amikor valamennyi oldalad egységbe rendezed és kifejezed.

  *

  Önmagamban találom meg a teljességet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése