Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. május 1., szerda

Zsázsa csíra


Vitaminok: C, E , A- ß- karotin - (antioxidánsok)
Ásványi anyagok: klorofill, szelén
Rendszeres zsázsa csíra fogyasztással megelőzhető a szívinfarktus:80%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, amelyeknek jelentőségük van a szív- és érrendszeri betegségeknél. 
Magas E vitamin (1200mg/kg) tartalma értágító, alvadás gátló hatású. 
A klorofill tisztítja, megújítja a vért. 
Vizelethajtó, egyben vérnyomáscsökkentő is. 
Az antioxidánsok (A, C, E,-vitamin, ß- karotin és a szelén( erősítik az immunrendszert, késleltetik az öregedést, olyan anyagok, amelyek más anyagok oxidációját megakadályozzák a szervezetben.  
Csökkenti a gyulladást, segít a mellrák és a vastagbélrák megelőzésében
Nem utolsósorban afrodiziákum, növeli a férfierőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése