Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. május 27., hétfő

Tanuljunk meg gondoskodni önmagunkról

Sokan közülünk nem kaptak kellő szülői gondoskodást, ezért ők sem tanulták meg, hogyan gondoskodjanak hatékonyan belsőgyermekükről. A bennünk lévő gyermek úgy érzi, nem kap szeretetet és támogatást, ezért fél és hiányérzete támad. Tudat alatt úgy próbálunk gondoskodni a belső gyermekről, hogy túl sokat eszünk, fogyasztjuk mértéktelenül az alkoholt és a különböző drogokat, esetleg túl sok munkával vagy más káros szenvedélyektől terhes hibás viselkedéssel pótoljuk az igazi törődést.
Az önmagunkról való helyes gondoskodásnak fontos feltétele, hogy tudatosan és bölcsen cselekedjünk. Ehhez fel kell ismernünk belső gyermekünk igazi szükségleteit és meg kell tanulnunk hatékonyan kielégíteni ezeket.

*
Megtanulok helyesen gondoskodni önmagamról.
Shakti Gawain: Ébredés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése