Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. május 31., péntek

Hallgass a testedre (Shakti Gawain)


  Valahányszor a tested gyengélkedik, a lelked próbál közölni veled valamit. Azt mondja neked, hogy valaminek a tudatában kell lenned. Kérdezd meg a tested, mit szeretne közölni veled.
  A test nagyon érthetően és egyszerűen fejezi ki magát. A lehető legegyértelműbben hívja fel a figyelmed arra, aminek a tudatában kell lenned - arra, hogy törődj többet magaddal és szeresd jobban magadat.
  *
  Odafigyelek arra, amit a testem mond nekem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése