Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. május 29., szerda

Kielégítő italok (DV)


    
Bizonyára te is hallottad már a jól ismert tanácsot, hogy naponta igyunk nyolc pohár vizet, és hogy mindig igyunk egy pohárral közvetlenül evés előtt? Ha te is olyan vagy, mint én voltam, akkor hallottad, meg is fontoltad a tanácsot, aztán soha nem ültetted be igazán a gyakorlatba. Így amikor leírom, hogy a Yo-Yo diéta szindróma gyógyításának lényeges eleme a napi nyolc pohár H2O, tudom, hogy elengeded a füled mellett.
   Mégis kérlek, vedd figyelembe a következő tényeket:
  •    A víz a legjobb védekezés a vízvisszatartás, felpuffadás és a víz okozta elhízás ellen. Amikor túl sok sót, nátriumot fogyasztasz, akkor szervezeted visszatartja a vizet, felfúvódottnak, nehézkesnek érzed magad. Sok vízivással tudod kimosni szervezetedből a sót és a visszatartott vizet.
  •    A víz bőröd állagát is javítja. A fogyókúrázók arca gyakran nyúzott, beesett. A sok vízfogyasztás ennek a legjobb ellenszere. A top-modellek tudják, hogy a rengeteg víz az egyik legjobb szépségrecept a jó közérzethez és ragyogó megjelenéshez.
  •    A víz energiát is ad. Amikor legközelebb letargikus hangulatba kerülsz, vagy elfolyik az energiád, igyál inkább egy pohár jéghideg vizet kávé helyett, és figyeld meg, emelkedik-e az energiaszinted. Tapasztalataim szerint minél hidegebb a víz, annál energetizálóbb a hatás. Ez a hatás segít abban, hogy ne nassolj, amikor édességhez nyúlnál, hogy energiához juss.
   Ha lehetséges, tedd a vizet különleges itallá, idd gyönyörű pohárból, egy szelet citrommal ízesítve. Ez segít a megvonásérzet enyhítésében, amit az a gondolat kelt, hogy „ez csak egy pohár víz”.
   Ha nincs a közeledben friss víz a munkahelyeden, akkor vigyél be magaddal. Valahányszor házon kívül dolgozom, viszek magammal 3-4 liter vizet. Amikor könnyen hozzájutok, és a szemem előtt van, többet iszom belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése