Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. június 19., kedd

Sziklamászás, hegymászás, túrázás (DV)  Ha szereted a szabad természetet, és vállalkozó szellemű vagy, mi lehetne jobb, mint bepakolni ezt-azt egy hátizsákba, és nekivágni a természetnek egy baráttal vagy családtaggal? 

Sok helyen találhatsz sziklamászó tanfolyamokat, ami szintén jó alkalom új barátok, romantikus kapcsolatok létesítésére.

   Most csak néhányat emeltem ki az aerob típusú mozgások közül, melyekből kedvedre válogathatsz. A különféle fittness magazinokból további ötleteket meríthetsz. Az edzőtermekben rátalálhatsz új, szórakoztató módszerekre. Menj el, nézd meg a beosztásukat, hogy kiválaszthasd a neked megfelelőt.

   Ajánlom, hogy keress fel használt sport-cikkeket áruló üzleteket is, ahol az új ár töredékéért vásárolhatsz házi sporteszközöket. Kérj jótállást vagy garanciát, ha lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése