Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. június 13., szerda

Görkorcsolyázás (DV)


  
 Emlékszel, amikor kiskorodban felvetted a görkoridat, és körbeszáguldottad a háztömböt? Gyerekkori sportunk mára a felnőttek játéka lett. Én magam is mohón hajtottam az egysoros korcsolyát, amíg egy-két esés le nem lohasztotta a lelkesedésemet. Sokan élvezik azonban a sebességet és szabadságot, ahogy száguldoznak a betonon. 

A korcsolyázás jó edzés, feszesíti a külső és belső combot, és a feneket. Mindenképpen ajánlom, hogy vegyél egy-két órát, ha az egysoros korcsolyát akarod kipróbálni, és ne feledd, hogy a biztonsági könyök- és térdvédők, valamint a bukósisak mindenképpen kötelező!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése