Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. június 5., kedd

Lépcsőmászás (DV)
   Az én kedvencem. A jobb, elektronikus gépek szimulálják a sétálást, kocogást vagy felfelé rohanást a lépcsőn. A lépcsőmászás nagyszerűen feszesíti a feneket és a lábakat, továbbá égeti a kalóriákat, és növeli az állóképességet. Azért is szeretem a lépcsőgépet, mert olvashatok edzés közben, így nem unom meg, és utolérem magam az olvasásban.

   A legtöbb edzőteremben van lépcsőgép. Ha nincs ilyenre lehetőséged, egy kis dobozra le-fel lépegetve is élvezheted a lépcsőzés előnyeit. Vagy szaladgálhatsz fel-le a sportcsarnok lépcsőin, mint a profi atléták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése