Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. június 17., vasárnap

Gyaloglás/taposás (DV)


Van otthon egy összehajtható taposógépem, amit jól el tudok rakni, amikor nem használom. Esős napokon, vagy késő este, amikor nincs kedven kimenni a testgyakorláshoz, imádom a gépet taposni, míg közben valamilyen kazettát hallgatok.
   A gyaloglás szintén olyan edzés, amit a legjobb valamilyen társsal – emberrel vagy állattal – együtt végezni. Rendkívül jó alkalom a mély beszélgetések és a testedzés kombinálására. (A gyaloglásról később lesz még szó).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése