Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. május 25., péntek

Szívritmus-érték meghatározása (DV)"A számodra elérendő szívritmus-érték meghatározása:
Vond ki az életkorodat a 220-as számból. A maradék a te „elérendő maximum szívritmusod” – a percenkénti maximális szívdobbanások száma, amit a sportolás ideje alatt el kell érned. Ha üllő életmódot folytatsz, és nem sportoltál rendszeresen az elmúlt hat hónapban, szorozd meg ezt a számot 0,7-del. Ha rendszeresen sportolsz, akkor 0,75-dal szorozz. Ez a cél szívritmus-érték – a percenkénti szívdobbanás szám, amit a sportolás ideje alatt fenn kell tartani. Ehhez keresd meg a pulzusodat a mutató és középső ujjaddal a nyakadnál vagy a csuklód belsején. A másodpercmutató segítségével vagy stopperórával számold meg a pulzusodat hat másodperc alatt, majd ezt szorozd meg tízzel. Ez a jelenlegi szívritmus-számod.
Ha bármikor meghaladod a cél szívritmus-értéket, lassíts – de soha ne állj le hirtelen. Ha szívritmusod tíz vagy több dobbanással a célérték alatt marad, akkor gyorsíts, vagy emeld karjaidat a fejed fölé."
Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése