Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. március 3., szombat

Az intuíció hangja (DV)

Intuíciód átvezet minden személyes és üzleti kapcsolatod látszólagos labirintusán. Ha összezavarodsz, hogy éppen intuíciód vagy egód hangját hallod-e, figyeld meg az árulkodó jeleket. Az intuíció hangja erőt és biztonságot sugároz. Ezzel ellentétben az ego vagy haragos, vagy félelemmel telt. Az intuíciód hangja például így szólhat hozzád: „Úgy érzem Sallynek gondjai, lehetnek a házasságával, azért olyan visszahúzódó mostanában. Azt hiszem, meghívom ebédre. Nem fogok tolakodni, de együtt érző leszek, hátha szüksége van valakire, aki meghallgatja”. Figyeld meg, milyen pozitívan és szeretetteljesen hangzik mindez – ezek az intuíció alapvető jellemzői.
   Az ego hangja ezzel szemben félelmében így beszél: „Ez a Sally olyan egy sznob! Még csak rám se nézett, amikor reggel köszöntem neki. Biztosan féltékeny, amiért ennyire lefogytam. Lehet, hogy minden barátom megutál, ha teljesen le fogok fogyni?!”
   Hogyan fogsz viselkedni Sallyvel annak alapján, hogy azt képzeled, féltékeny rád? Képes ez a hiedelem arra is, hogy újra túlevésre késztessen, hogy a kilókkal együtt visszanyerd Sally barátságát is? Ha viszont intuíciód hangját követed, szeretetteljesen fogsz viselkedni, ami valószínűleg elmélyíti barátságotokat, és növeli önértékelésedet.
   Ha odafigyelsz belső bölcsességedre, önbizalmad és motivációd az egészséges, fitt állapot fenntartásában erős és stabil lesz. Minél jobban tartod magad belső bölcsességedhez, annál jobban vélekedsz magadról, és természetes dolog lesz gondosan törődni a testeddel. Étvágyadat és testsúlyodat többé nem rajtad kívül álló tényezők fogják meghatározni. A pozitív növekedés forrása vezet majd életed minden területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése