Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. március 7., szerda

Találd meg saját ritmusodat

  Nagyon fontos, hogy olyan időbeosztást készíts magadnak, amely valóban azt nyújtja neked, amit akarsz. Így eszedbe sem jut fellázadni ellene. Ha a napi- vagy heti rended csak a kötelességeidet tartalmazza, és kimarad belőle, amit Te akarsz csinálni, dobhatod sutba az egészet úgy, ahogy van. Építs be "üres" vagy "nyitott" időszakokat, és hagyj teret a spontaneitásnak is. Arra törekszel, hogy szabadjára engedd a kreativitásodat, hát ne igyekezz elfojtani.
 
  Készíts listát mindazokról a dolgokról, amelyek kivételesen fontosak a számodra, és jelöld meg azt is, hogy mennyi időre van szükséged az elvégzésükre. Vedd figyelembe a kötelezettségeidet és a körülötted lévő emberek szükségleteit is. Majd az egészet szerkeszd össze hetirenddé. Találd meg saját ritmusodat. Tedd azt, ami a hasznodra válik, ami kiegyensúlyozottá tesz és hozzájárul ahhoz, hogy jó közérzeted legyen.
 
  *
    Egyensúlyt teremtek  a munkám és a kikapcsolódás között, másokkal és önmagammal szembeni kötelezettségeimben!
Shakti Gawain:Ébredés 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése