Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. március 25., vasárnap

Lucerna csíra


Vitaminok: A, C, B, B12, D, E, K
Ásványi anyagok: vas, foszfor, kalcium, mangán, kálium
Olyan ásványi sókat tartalmaz, mely lúgosítja a vért - candida fertőzésben szenvedők figyelem. Rostja lelöki a koleszterin-lerakódásokat az erek faláról, szaponintartalma feloldja azt. 
Magas klorofill-tartalma miatt a szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek különösen ajánlott. A mangán csökkenti a vércukorszintet. B12 - vitamin a vérszegénységen segít, K-vitamin pedig megelőzi a vérrög (thrombus) kialakulását, csökkenti a vérzéseket. A benne levő rengeteg növényi hormon az ösztrogén hatásával egyenértékűen segíthet a mellrák kialakulásának megelőzésében, elviselhetővé teszi a változókor (klimax) kellemetlen tüneteit. Szoptatós anyáknál serkenti a tejelválasztást. Vastagbélgyulladásban szenvedők gyógytápláléka, roboráló hatású. Magas a proteintartalma, 8 emésztő enzim is található benne. Specialitása: az L borostyánkősav, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felelős - fogyókúra esetén, és prosztata-megbetegedésre hajlamos férfiak figyelmébe ajánljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése