Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. március 11., vasárnap

Zöldség + gyümölcs a szép bőrért

Amikor egyik 50-es éveiben járó csodálatos bőrű ismerősömtől megkérdeztem, mitől ilyen szép a bőre azt válaszolta:
-         Amilyen zöldséget, gyümölcsöt eszem, abból mindig teszek az arcomra is!
Amikor zöldségből, gyümölcsből valamilyen finomságot készített, egy részét félretette, majd 10-30 percet pihent arcán, nyakán a mindig aktuális pakolással.

Érdemes kipróbálni figyelembe véve a következő szabályokat !  
Néhány egyszerűen elkészíthető arcpakolás a Trendbibliá-ról:
  • Ha sima és puha arcbőrre vágysz

Szükséged lesz egy darab narancs levére, valamint két evőkanál friss tejre. A narancs levét keverd el a friss tejjel! Arctejjel tisztítsd meg az arcodat, majd a tiszta bőrödre vattakorong segítségével vidd fel a narancsos pakolást! Hagyd rajta legalább fél óráig, majd most le hideg vízzel!
  • Ha bársonyos és feszes bőrre vágysz, próbáld ki az alábbi hámlasztó arcpakolás

Szükséged lesz egy darab pépesített almára, egy darab tojás fehérjére, két evőkanál barnacukorra, egy evőkanál mézre és egy csésze ledarált zabra. Keverd el az összetevőket, majd vidd fel az arcodra! Hagyd rajta 30 percig, majd mosd le!
  • Ha száraz a bőröd

Keverd össze a következő alapanyagokat: egy darab tojás fehérje, két evőkanál natúr joghurt, egy evőkanál finom méz. A masszát vidd fel az arcodra és hagyd rajta legalább 30-40 percig, majd mosd le!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése