Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. február 29., szerda

Tavaszra fittek lenni

Ha tavaszra igazán fittek szeretnénk lenni (tavasz hivatalosan március 23.-án kezdődik!), igyunk sokféle vitamindús zöldség-, gyümölcslevet. A lékúra megtisztítja a szervezetet, egyidejűleg vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, enzimekhez juttatja. Javítja az anyagcserét, a veseműködést, erősíti a keringési rendszert, és kimossa a felesleges salakanyagokat.

- Válasszunk ki magunknak négy-öt különböző gyümölcs- és zöldségfajtát.

- Naponta igyunk meg legalább két liter levet.

- A lémennyiséget osszuk el egész napra, egyenletesen. Legjobb óránként egy-két decilitert meginni. Így a szervezet rendszeresen kap energiát, és a vércukorszint is állandó marad. Elkerülhetjük az éhségérzetet és a fáradtság kialakulását.


- A levet kortyonként fogyasszuk. Fontos, hogy az ital összekeveredjen a nyállal, mert az segíti az emésztést.

- Ha mégis kedvet kapunk valamilyen szilárd táplálékra, naponta (déltől kezdve) megehetünk három szelet, teljes kiőrlésű lisztből készült, szárított kenyeret, összesen egy teáskanálnyi, félzsíros vajjal.

- Megengedett még: nátriumban szegény, szénsavmentes ásványvíz és gyógynövényteák.

- A kúra végeztével kizárólag könnyű ételeket együnk (pl. burgonyát túróval), hogy az emésztési rendszer visszaállhasson a megszokott táplálékokra.

- Ajánlat: naponta két liter zöldség-gyümölcslé, összesen kb. 800-850 kalóriával.

Sárgarépa-almalé
Hozzávalók: 20 dkg sárgarépa, 1 savanykás alma, 1 cm friss gyömbérdarab

A sárgarépát meghámozzuk, és az almával együtt megmossuk. A gyömbért megtisztítjuk. Valamennyit egyenlő méretű darabokra vágjuk, majd kipréseljük a levüket. Pohárba néhány jégkockát teszünk, a levet ráöntjük, és azonnal fogyasztjuk.
2,5 dl-hez: 127 kcal/adag, szénhidrát: 29 g

Paradicsom-zellerlé
Hozzávalók: 4 paradicsom, 2 szárzeller, 1 evőkanál petrezselyemlevél, 1 citrom reszelt héja és leve

A paradicsomot megmossuk, leszárítjuk. A szárzellert és a petrezselymet leöblítjük, a vizet lecsepegtetjük róluk. A zöldféléket váltakozva gyümölcsprésbe tesszük a citromlével és a citromhéjjal együtt. Kipréseljük. Pohárba néhány jégkockát teszünk, a levet ráöntjük, azonnal fogyasztjuk.
3 dl-hez; 82 kcal/adag, szénhidrát: 14 g

Forrás: STOP/Fanny   |   STOP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése