Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. február 25., hétfő

Elfogadom azt az ételt, melyet eszem? (BG)Vagy tudat alatt működtetem az ellenállást: hiszen már annyi mindent "tudok" arról, hogy
  • mit lenne szabad ennem és mit nem,
  • mikor és mikor nem,
  • mit mivel és mivel nem...
Ez a sok "tudás" leblokkolhatja a fogyasztott étel elfogadását, elősegítheti megrekedését az emésztőrendszerünkben, hiszen tudat alatt leblokkoljuk vagy legalábbis lelassítjuk a megemésztését.

Lehet hogy Évával kezdődött? Megkóstolta az almát  és azonnal bűntudatot kellett éreznie, mert nem lett volna szabad?

Szervezetünk bármit megtud emészteni, a szükségtelent pedig ki tudja választani és üríteni, ha megengedjük neki!

Most úgy döntök, hogy elfogadom az ételemet!
Amit lenyeltem, azt könnyedén meg is tudom emészteni!
Ami szükséges belőle, azt felhasználom, a szükségtelent pedig a lehető legrövidebb időn belül kiválasztom és elengedem. 

BG

További írások itt!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése