Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. február 19., kedd

12.Bánat, mint az éhséggel összekeverhető érzelem


   Kérdezd meg önmagadtól, hogy feldolgozatlan fájdalom húzódik-e meg a hátterben, hogy meglásd, ha veszteségeidre gondolsz, feltörnek-e benned a következő reakciók:
  • nehézség, nyomás a mellkasban,
  • könnyek gyűlnek a szemedbe,
  • azonnal valami másra szeretnél gondolni,
  • harag, sértettség, depresszió
   Ha ezek közül bármelyik jelentkezik, akkor valószínűleg még dolgod van valamilyen veszteséged feldolgozásával. Bár nem a legkellemesebb feladat, ilyenkor az segít, ha időt szánsz arra, hogy gondolataidat e fájdalomra összpontosítsd (terápiában, imában vagy naplóírással) – ez kulcsa lehet a túlevés megállításának.
   Az egyik legkiemelkedőbb eset, amivel találkoztam, Sally esete volt. Sally nagyon csinos, zöld szemű, barna hajú lány volt, de a 115 kiló sok volt a 162 cm-es magasságához. Sally több mint 50 kilót hízott, mióta tinédzser korában szemtanúja volt anyja halálának. Sally úgy próbálta kitörölni magából anyja életének utolsó pillanatait, hogy magas zsírtartalmú ételekkel tömte magát.
   A terápia során elolvastuk a leveleket, melyeket valaha az édesanyja írt Sallynek, és egyszerűen hagytuk, hogy sírjon, hogy találkozóink alatt, hétről hétre, elsírassa édesanyja halálát. Amint Sally feldolgozta a veszteségét, a súlyfeleslege egyenletes ütemben eltűnt róla. Mire képes volt úgy elolvasni egy levelet, hogy nem sírt közben, a legtöbb feleslegét leadta, és már nem evett kényszeresen.
Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése