Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. január 21., hétfő

Több szinten is tápláld magad


Az étel összetett energiaforma, táplál minket energetikai szinten és fizikai szinten is. De amikor eszünk, nem csak a testünket tápláljuk, hanem az emocionális szintet is. Gondoljunk csak arra, hogy az étellel a bennünk lévő gyermeknek is kedveskedünk, hiszen olyasmit adunk magunknak, ami szép, finom és illatos.

Legyen az evés élvezetes, örömteli élmény a számodra. A spirituális és az éteri szinten is táplálod magad. Gondolj arra, hogy az ételt a föld adta, ő táplál téged. Minden szinten energiához jutsz, ha evés közben rájuk hangolódsz.
v
Több szinten táplálom magam!

Shakti Gawain: Ébredés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése