Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. december 27., csütörtök

Miért akarok lefogyni? (Az elhatározás fenntartása 1/30)

Kérdezd meg magadtól: Miért akarok lefogyni? Azért, hogy megfeleljek valaki másnak (társ, szerető, szülő, stb.) vagy azért, hogy magamnak okozzak örömet? 
Ezek rendkívül fontos kérdések, mert a válaszok nagyon is összefüggenek a fogyással. 
Ha nem azért akarsz lefogyni, hogy örömet szerezz magadnak, akkor nehéz lesz fenntartani a motivációt. Magadért csináld, ne valaki másért!  
Mindenekelőtt az számít, hogy te elégedett és boldog vagy-e magaddal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése