Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. december 29., szombat

A tartós fogyás egy folyamat (az elhatározás fenntartása 4/30)


Ne olyan fogyókúrákban gondolkozz, amelyeknek eleje és vége van. Amikor belekezdesz ... úgy gondolj rá, mint egy teljes, és hosszú távú változtatásra életstílusodban és étkezésedben. 
Az egészséges, vonzó test nem olyasmi, amit elérsz, aztán már nem is kell dogoznod érte. A tartós fogyás inkább egy folyamat, mintsem egy cél, amit el kell érni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése