Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. november 27., kedd

Pajzsmirigy-alulműködésPajzsmirigy-alulműködés (hypothyreosis;)

Testi szint: pajzsmirigy (fejlődés, érettség).
Tüneti szint: elszigetelődés a külvilágtól; védőbástya építése (lásd még: Mixödéma);
gyökértelenség; minden hidegen hagy, halottnak tettetjük magunkat; az élet iránti érdeklődés hiánya; hiányzik az élet „sava-borsa".

Feldolgozás: visszatérés önmagunkba;
menedéket keresni a vastag falak mögött; fontolóra venni a kolostorba való visszavonulást és a meditatív életmódot; tudatosan hagyni megtörténni a dolgokat; a régi dolgokat hagyni elveszni; szembenézni a halállal.

Feloldás: saját életünk értelmét keresni és megtalálni.
Ősprincípium: Merkúr-Szaturnusz/Neptunusz.
(Dr. Rüdiger Dahlke: A lélek nyelve: a betegség)
A szerző további írsait megtalálod itt!
Tipp: a belső elválasztású mirigyekegyenletes működését segítheted az 5 tibeti jógagyakorlat rendszeres elvégzésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése