Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. november 25., vasárnap

Magnéziumban gazdag ételek

Azoknál, akik magnéziumban gazdag ételeket fogyasztanak, mint a leveles zöldségek, a dió és a bab, csökken a stroke kockázata – állítja egy nemzetközi felmérés, amely 250 ezer embert vont be a kutatásba.

Ugyanakkor a szakértők felhívják a figyelmet, hogy a vizsgálat kimondottan az ételekre vonatkozik, nem pedig a magnézium-kiegészítő tablettákra – írja a Reuters. 'Az élelmi magnéziumbevitel fordítottan arányos a szélütés kockázatával' - mondta Susanna Larsson stockholmi kutatásvezető.

A szakértők ugyanakkor a magnéziumpótlóktól való tartózkodást javasolják, mert a vizsgálat csak az élelmiszerekben megtalálható magnéziumforrásra vonatkozik. A kutatáshoz 250 ezer ember táplálkozási szokásait mérték fel és követték nyomon 11 éven keresztül az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. Ezalatt az idő alatt a résztvevők körülbelül három százalékát, mintegy 6500 embert ért szélütés.

A tanulmány megállapította, hogy minden 100 milligramm, naponta élelmiszerrel bevitt magnézium kilenc százalékkal csökkenti a stroke kockázatát. Az elemzésbe bevont amerikaiak átlagosan 242 milligramm magnéziumot fogyasztottak naponta. A táplálkozási ajánlásokban ezzel szemben a 31 év feletti férfiaknak 420, a nőknek 320 milligramm magnézium elfogyasztását javasolják.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése