„Csokoládéhabbal kínálni egy divatkatonát, olyan, mint vodkát dugni egy
leszokó félben lévő alkoholista orra alá. Egyesek azonnal bekebelezik, mások megvárják a kávét, és csak akkor
csennek belőle egy kanállával. Egyesek úgy tesznek, mintha nem is létezne, de
egészen addig képtelenek másra koncentrálni, amíg gyors egymásutánban be nem
kapnak háromfalásnyit. Megint mások sok egykanálnyit esznek belőle, aztán
elnyomják benne a csikket, nehogy tovább csábítsa őket. Mimi az egy kanállal
evős, csikket belenyomós kategóriában tartozik. Már azelőtt pöfékel, hogy az
elcsigázott …mellette ülő nő eldöntené, egyáltalán melyik utat válassza.”
Imogen Edward-Jones: Őrült divatvilágTovábbi ízelítőket találsz a könyvből itt!
Van más megoldás is:
Ha tojásfehérjéből kakaóporból és természetes cukorpótlóval (pl.
Nyirfacukor, Stevia, Xilit,) készíted a csokoládéhabodat, a fenti játszmák kihagyásával nyugodtan
elfogyaszthatod azt, örömödet lelheted benne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése