Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. november 17., szombat

A múlt és a jelen egymás mellett él az elmédben (Harville Hendrix)


Az ősagy egy archaikus nézőpont foglya.…Tegyük fel, hogy középkorú férfi vagy, és egy vállalatóriás középszintű vezetőjeként dolgozol. Egy kimerít ő nap után, melynek során fontos ügyfeleket sikerült kiengesztelned, és feltetted a koronát egy többmilliós költségvetés ű üzletre, már alig várod, hogy hazaérj, és megoszthasd a sikeredet a feleségeddel. Az ajtón belépve egy üzenetet találsz tőle azzal, hogy későn fog megjönni a munkából. Egy világ omlik össze benned.
Pedig úgy számítottál rá, hogy otthon találod! Vajon magadhoz fogsz térni a csalódottságból, és jól elleszel magadban is? Vajon arra fogod felhasználni az időt, hogy még egyszer ellen őrizd a költségvetést? Hát persze. De előbb meg sem állsz a mélyhűtőig, és ott helyben befalsz két nagy adag simogatóan édes vaníliafagylaltot, amelynek íze adott esetben a lehető legjobban hasonlít az anyatejére.
A múlt és a jelen egymás mellett él az elmédben.
Harville Hendrix
A szerzőtől továbbí irásokat találsz itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése