Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. április 3., kedd

Vöröshagyma csíra


Olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az alapvető sejtnövekedést. 
Természetes antibiotikum, kitisztítja a véráramot, májat, pusztítja a kártevő egysejtűeket. 
Minden penészedésnek, gombásodásnak ellenáll
Gazdag klorofillban, megújítja a vért. 
Nyálkaoldó allicin tartalmának köszönhetően gyógyítja a közönséges náthát. Nyálkaürítésre készteti a tüdőt. Antiszeptikus, vírusölő. Gombaölő, véglény ölő, mikrobaölő és izzasztó hatású
A legszélesebb spektrummal rendelkezik minden ismert mikrobaölő hatású anyag közül. 
Pozitív környezetet biztosít a hasznos baktériumoknak, miközben kiűzi a kórokozókat a belekből. Gyomor- és bélproblémáknál ajánlják. 
Jótékony hatása van reumánál, vérmérgezésnél, gyomorfekélynél, fejfájásnál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése