Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. december 17., szombat

A lavina effektus variációi 6/6: „a fásult” evők (DV)


A fásult, aki elveszti a motivációt a fogyókúra alatt. Ez jelentette a problémát Crystalnak, a 35 éves vonzó nőnek is, aki kamasz kora óta küzdött a Yo-Yo szindrómával.
   „Az a probléma” – mesélte – „hogy félúton egyszerűen elfogy belőle a törődés, nem érdekel, hogy kövér vagyok-e vagy sem. Mindig azért kezdek fogyókúrázni, mert már nem férek bele a ruháimba, és mindig azt mondom magamnak: „Ezúttal más lesz, most leadom mind a 15 kilót”.
   És mindig ugyanaz történik. Crystal megrázta a fejét és mélyet sóhajtott. „Fogyok 5-7 kilót, és aztán feladom az egészet.  
Bárcsak kitartana a motivációm a legvégéig!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése