Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. december 13., kedd

A lavina effektus variációi 4/6: a „simlis evők” (DV)


Ezek az emberek egyfajta bűvészmutatványt játszanak önmagukkal diétázás alatt. A forgatókönyv általában Irma esetéhez hasonló, aki folyamatosan vagy éppen elkezdett, befejezett, vagy folytatott egy diétát.
   Irma mindig a legjobb szándékkal kezdett bele a diétázásba. „Ez alkalommal” – ígérte magának – „pontosan végig fogom követni a fogyókúrát.” Addig így is tesz, amíg már csak 5-6 kiló felesleg van rajta, és ekkor valami mindig kattan benne. A 33 éves recepciós ilyenkor mindig megeszik valamit, ami nem tartozik bele a diétába – banános-fagyis desszertet, vagy egy csomag fánkot. Bármit, ami nincs rajta a diétás ételek listáján. Ilyenkor Irma mindig édesen megátalkodottnak érezte magát, mintha egy rossz kislány lenne.
   A következő napon aggódva rálép a fürdőszobai mérlegre, hogy lássa, milyen kárt okozott a dőzsölés. És csodák csodájára, a súlya még nem változott! Irma ragyog a boldogságtól, hogy megúszta a „csalást”. Ez további kis csalásokhoz vezet, melyek sajnos egyre gyorsabban követik egymást egymás után. Végül természetesen a sok desszertnek megvan az eredménye, és Irma megint visszaszedi a kilókat. Nem jutott sehová, csak egy újabb frusztráció- és kövérség-ciklusba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése