Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. augusztus 23., csütörtök

Barátság (DV)


   Nem mindenkinek vannak titkos okai ara, hogy féltékenyek legyenek rád, amiért lefogysz. Egyes társadalmi korlátok praktikus okokból keletkeznek. Gondold végig, mikor és hol szoktál barátaiddal találkozni. Valószínű, hogy ezt válaszolod: „Amikor együtt vacsorázunk.” Sok diétázó adja fel ezeket az összejöveteleket, és velük együtt a lehetőséget is a barátaikkal való együttlétre. Vannak azonban lehetőségek baráti társaságod megtartására a túlevés csábítása nélkül is. Például:

-          Rendezz diétás partit!
-          Sportolj együtt a barátaiddal.
-          Szintén jó ötlet séta-klubot alakítani.
-          Menj el ruhákat venni a barátaiddal.
-          Iratkozz be barátoddal valamilyen tanfolyamra.

   A fogyás nem jelenti azt, hogy el kell különülnöd azoktól az emberektől, akiknek élvezed a társaságát. Továbbra is ebédelhettek és vacsorázhattok együtt, ha be tudod tartani a diétádat. Szerintem azt fogod tapasztalni, hogy minél hosszabb ideje tartod a diétádat, annál inkább szabad játékkal, tanulással akarod tölteni szabadidődet, és általánosságban egyre aktívabb leszel. Többé nem akarod majd minden idődet evéssel tölteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése