Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. január 29., vasárnap

Trükkök (Az elhatározás fenntartása 20/30)

 
Ha érzed, hogy mindjárt enni fogsz, azonnal fesd ki a körmöd. Addig nem tudsz enni, amíg száradnak a körmeid, és ez időt ad arra, hogy átgondold, miért akarsz enni. 
 
Tényleg éhes vagy, vagy csak megszokásból, esetleg valamilyen érzelmi behatás miatt ennél? 
 
A férfiak tarthatnak a kezük ügyében munkás kesztyűt arra az esetre, amikor támad az éhség. Az ormótlan kesztyűk megnehezítik az evést, és szinte lehetetlenné teszik a nassolást.

2 megjegyzés:

  1. Nem rossz ötletek :)
    De sajnos az érzelmi evés ennél nagyobb úr.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki irányít? Én vagy a problémáim?
      Ha azt választom, hogy szembenézek a problémáimmal, akkor meg is tudom őket oldani!
      Sokszor úgy érezzük egyedül vagyunk a saját gondjainkkal, aztán kiderül, hogy mások is így vannak ezzel - számtalan embernek volt/van hasonló problémája és sokan meg is oldották. Szívesen megosztják velünk, használjuk hát a tapasztalataikat és bízzunk benne, hogy mi is képesek vagyunk továbblépni!
      Kapcsolódó cikket találsz itt:
      Ki az életem irányítója? (James Allen)
      http://www.mosoly100.hu/content/ki-az-%C3%A9letem-ir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%B3ja-james-allen

      Törlés