Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2016. március 9., szerda

Pezsgővel ünnepelni az életet!


   Amikor először költöztem New Yorkba, meglátogattam egy barátomat, aki kórházban feküdt. Természetesen vittem neki egy üveg pezsgőt. A francia szokás virágot vagy pezsgőt diktál, és barátomat ismerve az utóbbi mellett döntöttem. De az ügyeletes nővér nem engedett be az ajtón. A kulturális különbségek döbbenetes felismerése volt ez. Amerikában, az antialkoholista mozgalmak hazájában a pezsgő a kórházban maga a botrány. Franciaországban bizony ott látni a betegágynál, miközben a doktor a beteg mellett ülve iszik annak egészségére.
   Manapság, ha barátokkal ebédelek, gyakran az egész étteremben csak a mi asztalunknál fogy némi pezsgő, még ha mindössze egy tál osztrigát eszünk is, kenyérrel, vajjal. Vajon mit "ünnepelnek" ezek délben? - tűnődhetnek a bárpultnál az élénk narancsszínű koktélt szürcsölő emberek. Hát az életet, gondolom én. Marlene Dietrich szokta mondani, hogy a pezsgőtől úgy érezzük: mindennap vasárnap van. Ez elég jól kifejezi a lényeget.
Kapcsolódó cikket találsz itt:
20151231

MIREILLE GUILIANO: A francia nők nem híznak: a boldog táplálkozás titkai


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése