Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. február 27., csütörtök

Kurkumás frissítő

 "...Egy kis teáskanálnyi kurkuma, ugyanennyi fahéjjal kávékiöntőbe összeforralva, (forró, habos) tejjel felöntve, mézzel ízesítve. Nagymamáim le voltak nyűgözve! És mint elmondták, azóta is rendszeresen fogyasztják.

...Egy két héttel később aztán ők voltak, akik felhívtak, és számot adtak a hatásokról: “fürgeség” (energikusság), ízületi panaszok enyhülése, a gyomor és az emésztés kiegyensúlyozott működése. Mindez automatikusan jó kedélyállapotot, és jobb szellemi, fizikai kondíciót eredményez. Mérhetetlen boldogsággal töltött el, hogy használt a csodaszer. Nem voltam biztos benne, hogy kicsírázik-e az ötlet, és a hétköznapokban is rendszeresen fogyasztani fogják-e."

                                                                   Írta: Fehér Eszter
Beküldte:BE 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése