Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. március 9., vasárnap

Tavaszi frissítő turmixok


Néha bekapok 1-1 vitamint, mégis azt tapasztaltam, hogy nagyon jól esik 1-2 finom gyümölcs, zöldség bár önmagukban fogyasztva néha „unalmasnak” tűnhetnek.
Mondhatnánk, hogy a télutó/tavaszelő nem bővelkedik finom zöldségekben, szerencsére a piacon, áruházak polcain azért találhatunk olyat, amiből -ha megfelelően válogatjuk össze őket - remek frissítő vitaminbombákat készíthetünk a magunk számára.
 
Többféle tisztítókúrát is kipróbáltam, most azonban gyengéden szeretnék bánni magammal ezért olyat és úgy teszem, eszem, ami jól esik.

Különböző gyümölcsöket, zöldségeket válogatok  és turmixolok össze és ízlés szerint ízesítem is őket gyömbérrel, fűszernövényekkel, borssal stb. 
Mivel most nem a klasszikus értelemben vett lébőjt kúrát folytatom, a Zöldség/gyümölcs pépbe teszek 1-2 csepp hidegen sajtolt(!) olivaolajat (a vitaminok beépülését segítendő) és ha „melegebbé” szeretném tenni az ételt pirított napraforgó-, tök,- vagy egyéb magvakat (lenmagot, diót stb.)
 Zöldség, gyümölcs turmixok készítéséhez receptötleteket találsz itt!

Ha komolyabb tisztítást szeretnél végezni, ajánlom a lébőjt kúrát, de csak oly módon, hogy betartod a kúra különböző szakaszait: rákészülés, tisztítás, levezetés. Kapcsolódó cikket Nógrádi Bence tollából találsz itt!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése