Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. július 5., péntek

Izomépítés SPENÓTTAL?

Popeye a "spenóthős"

Szteroidok helyett egyen spenótot!
   Svéd kutatók alátámasztották azt a tényt, hogy a spenóttól tényleg erősebbek leszünk. 
 A spenóttal kapcsolatos feltevéseket már többször is megcáfolták, de most egy kísérlettel megerősítették az erősítő hatását. A stockholmi Karolinska Intézet kutatói egereken tesztelték a spenótban is természetes módon megtalálható nitrát fogyasztásának következményeit. Az egerek egy részének egy héten keresztül nitrátos vizet adtak, a másik felének simát. A tesztből kiderült, hogy azoknak az egereknek akinek étrendjében volt nitrát, izmaik jóval erősebbek voltak.

Az egerek annyi nitrátot kaptak, ami egy embernél 20-25 dkg spenótnak felelne meg. Ennek hatására a gyors összehúzódású izmoknál, amelyeket nagyobb erőt igénylő mozgásnál használunk, változás következett be. A nitrát a kalcium tárolásért és kibocsátásáért felelő két fehérje mennyiségét megnövelte, amelyek elengedhetetlen szerepet töltenek be az izmok összehúzódásában. Minél több kalcium szabadul fel, annál erősebb az izom-összehúzódás. Tehát ha egy ember jelentős mennyiségű nitráttartalmú ételt fogyaszt, képes lehet nagyobb súlyt felemelni.

Popeye Town Malta
A nitrát emellett növeli a kitartást és az állóképességet, mivel az izmoknak nem kell olyan gyakran összehúzódniuk. A kutatók a későbbiekben szeretnének arra is kitérni, hogy a nitrát miként hat az izomgyengeségre és az izombetegségekre.
Forrás: Sikerado

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése