Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. július 13., szombat

A kurkuma mint növényi orvosság

A kurkuma hatékony növényi orvosság az ízületi bántalmak gyógyításában, a bélrendszeri problémák kezelésében, a menstruációs panaszok enyhítésében. Remek fájdalomcsökkentő és gyulladásgátló, valamint néhány kutatás szerint - antioxidáns hatásának köszönhetően - a rák megelőzésében és kezelésében is nagy segítség lehet.

Te fogyasztasz kurkumát? Ha eddig nem tetted, de vannak a fentiekhez hasonló panaszaid, rakd be a napi étrendedbe a kurkumát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése