Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2015. december 22., kedd

D vitamin a "FÉNY" vitamin         Mindannyian vágyunk a fényre, napsütésben örülni is könnyebb, jobb gondolatok jutnak az eszünkbe.

         A Karácsonyi időszak is a FÉNY várásának egy változata.

Azt is mondják, a gyermekek a "fényből jönnek". És mi az egyik első vitamin, amit felírnak a piciknek? A D vitamin, fejlődésüket segítendő. Napsütés és oxigén ez az, ami nélkülözhetetlen a fejlődésünkhöz!

    Amennyiben elegendő (természetes) fény jut  a szervezetünkbe, a kedélyállapotunk is jobb, messzire elkerül a depresszió is.

Ha "rendben vagyunk",  kiegyensúlyozottan éljük az életünket, jó a közelünkben lenni és a vigaszevésről is megfeledkezünk!

   Hogyan tudjuk hát megtámogatni a szervezetünket az őszi, téli borús napok  során?

   Hallgassunk a testünkre: ha szükségét érezzük, vegyünk be a jól bevált C vitamin (esetleg Béres csepp) mellé, D vitamint, hogy megtámogassuk szervezetünk működését.

   Honnan tudjuk, hogy fogytán a nyomelem, vitamin készletünk? A kedélyállapotunk (rosszkedv, álmatlanság, feszültség érzés) egyértelműen jelzi ezt . És ha nem figyeltünk fel időben a jelekre, kezdődő nátha, megfázás figyelmeztet hogy ideje pótolni a hiányt.

   Csak azt a vitamint és akkor vegyük be, ha úgy érezzük, jól esik.

Vegyük észre és figyelemebe testünk jelzéseit :) !
BG
További gondolatokat találsz itt!
Videóajánló: D vitaminról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése