Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2015. december 31., csütörtök

A pezsgő

... mindig remek hangulatot teremt. És mindig ünnepélyes. Ekkor tanultam meg egy életre, hogy vagy pezsgős partit rendezek, vagy egyáltalán nem rendezek partit. Hiszen a partinak épp ez a pezsgő a lényege. 
... A pezsgő igazi varázslat számomra. Végtelenül nőiesnek tartom. Mindent szeretek benne: lenyűgöző méz-színét, a kis buborékokat (mintha táncolnának nekem), és a kellemes, hosszan tartó, élesztős utóízét. És szeretem a hangulatát, azt az érzést, amelyet egyetlen bor sem képes felkelteni: az ünnepét, az életerős élvezetét. 
   Szerintem a pezsgő a legengedékenyebb borféle. A pohárban zajló dráma nem engedi, hogy gyorsan igyuk - még sose rúgtam be tőle, és sose voltam másnapos. Persze, mértékkel iszom - és mindig ételhez. Mint az élet összes ajándékánál, a pezsgőnél is az egyensúly a legfontosabb.
A pezsgő több mint két évezrede minden jeles alkalom főszereplője szerte a világon, de csak az ipari forradalom tette mindenki számára hozzáférhetővé a 18. század végén. Addig a királyok bora volt, és a leggazdagabbaké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése