Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. december 11., szerda

Az utolsó hozzávaló !


Fotó:www.harmonet.hu

Melissa Senate:   A szerelem konyhája című könyvében azt javasolja, hogy minden ételhez adjunk hozzá egy emléket és egy kívánságot.
Ez lehet: Egy igaz mondat, állítás
                 vagy egy egyszerű/esetleg heves kívánság  PS:„A receptek csak kívánságokat és emlékeket  kértek, és azok valóra váltak.”
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése