Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2019. április 5., péntek

Stévia növény gondozása és felhasználása


A dél-amerikai országok tradicionális édesítőszere, mely fokozott népszerűségnek örvend hazánkban is.
Levele 30-szor édesebb, mint a kristálycukor.

Kalóriát nem tartalmaz, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók és egészséges életmódot folytatók
is bátran fogyaszthatják. Továbbá magas
C- és A- vitamin- valamint a vas és magnéziumtartalma is.
           
Felhasználás: Frissen szedve vagy szárítva egyaránt használható, Egy csésze tea vagy kávé édesítésére elegendő egyetlen Stevia-levél.

Szárított Stévia őrlemény formájában felhasználható sütemények, torták, fagylaltok, édességek, desszertek és üdítőitalok készítésére.

Gondozás: Napos, félárnyékos helyen tartsuk. Évelő növény, de a kemény fagytól óvni kell. Cserépben, ablaknál elhelyezve vagy kiültetve egyaránt tartható.
Magasság: 30x60 cm

RECEPT:
Stévia édesítőszer: Forraljunk fel 2 dl vizet, adjunk hozzá 25 g Stevia-levelet
majd 2 percig forraljuk. Ezután szűrjük le és töltsük kicsi üvegcsékbe. Hűtőszekrényben hat hónapig eltartható.

Forrás: Stevia Co.  
Kapcsolódó cikk: Stevia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése