Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2015. augusztus 13., csütörtök

Súlyoptimalizálás francia módra


Narcissos és Echo
...Mindenkiben két én lakozik: az egyik, aki sovány, egészséges akar lenni, és a másik, aki valami mást akar.
Az ember az összképet látja - jólét, önbecsülés, a legfrissebb divat szerinti elegancia. A másik sok élvezetet akar, azonnal. Az egyik Narcisszusz (kábító), amint a tükörképe fölé hajol - a másik Pantagruel (telhetetlen), amint az asztal fölé hajol.
Pantagruel


A kulcs, mondta, nem az, hogy legyőzzük ezt a másikat, hanem hogy közelítsük a kettőt: kössön barátságot a két én, és irányítsuk mind az akaraterőnket, mind az élvezetünket. Ez a francia módszer.
MIREILLE GUILIANO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése